Airconditioning & Warmtepompen

FRISHEID IN DE ZOMER EN WARMTE IN DE WINTERAlle laatste generaties van aircotoestellen laten toe om in de zomer de hitte in te tomen en in de winter stand te bieden tegen de gure dagen. Ze zijn de bron van uw comfort en zuiveren de lucht die u inademt.Zij halen hun energie uit de gratis calorieën aanwezig in de buitenlucht.

In modus 'verwarming' zorgen deze toestellen voor een reële besparing op uw elektriciteitsfactuur tegenover een traditionele verwarming met gas, stookolie of elektriciteit.Nog niet helemaal overtuigd! Draag dan uw steentje bij voor een beter milieu. Het is de hoogste tijd om de schadelijke stoffen die vrijkomen bij de verbranding van fossiele brandstoffen te beperken .Om uw woning of kantoor te voorzien van een klimatisatie systeem is er een uitgebreid gamma toestellen ter beschikking om ten allen tijde aan uw technische als budgettaire wensen te voldoen. Wij beschikken inmiddels over een ruime ervaring aan technische oplossingen. Dus uw persoonlijke keuze samen met onze technische kennis en de technische mogelijkheden, bepalen de ideale oplossing voor uw specifieke toepassing.Bekijk hieronder de verschillende soorten binnenunits.

1. Wandmodellen

Deze toestellen zijn ontworpen voor een montage hoog aan de wand.
Omwille van hun ruimtebesparende vormgeving en zeer laag geluidsniveau zijn ze de ideale oplossing voor uw slaapkamer, woonruimte, keuken,...

2. Vloermodellen

Deze toestellen worden op de vloer of op enkele centimeters van de grond tegen een muur gemonteerd. Deze toestellen zijn inzetbaar in haast elke ruimte en kunnen de plaats innemen van radiatoren.

3. Plafondonderbouw modellen

De plafondonderbouw modellen zijn bedoeld voor bevestiging tegen het plafond, met de rug tegen de muur. Ze worden veelal geplaatst in ruimtes zonder verlaagd plafond en waar toch een maximale ruimte moet vrij blijven voor meubels en decoratie. Ze hebben tevens een grote luchtworp en zijn dus ideaal voor het klimatiseren van grotere vertrekken zoals ontvangstruimten, showrooms, laboratoria, winkels, ....

4. Cassette onderbouwmodellen

Dit model heeft net als het vorige geen vals plafond nodig. Omwille van hun 2- of 4-zijdige uitblaas is het de bedoeling om ze centraal in de ruimte tegen het plafond te bevestiging.

5. Cassette inbouwmodellen

Dankzij het cassette inbouwmodel kan de airco op een discrete wijze in het interieur geïntegreerd worden. De inbouwcassette wordt in het verlaagd plafond ingewerkt. Het zichtbare deel bestaat uit een modern en elegant designrooster. Dit toestel is tevens beschikbaar in een 600 x 600 mm model, waardoor het in een standaard plafondpaneel gemonteerd kan worden.

6. Inbouwmodellen (satellietmodellen)

De onzichtbare airco bestaat! Bij de inbouwmodellen zijn binnen in de ruimte enkel de uitblaasroosters zichtbaar. Het toestel zelf kan vertikaal of horizontaal weggewerkt worden in een valse tussenwand, een vals plafond, een kast, een nabijgelegen berging of garage, ... . Deze toestellen worden ook gebruikt bij een kanaalsysteem.

7. Hoog voelbaar

Uw technische ruimte kan niet zonder. Het koelen van een technische ruimte vraagt een aparte benadering. Bij het koelen van apparatuur heeft men enkel behoefte aan voelbaar koelvermogen, omdat de lucht in deze ruimte, door de afwezigheid van mensen, spoedig uitermate droog zal worden. Droge lucht vraagt een grotere warmtewisselaar. De voorgestelde combinaties zullen dus steeds bestaan uit een buitenunit met een groter gedimensioneerde binnenunit. Bovendien zijn deze installaties voorzien van een winterregeling en een carterheater op de buitenunit omdat zulke ruimten gekoeld moeten worden bij álle buitentemperaturen.

Nota:
Indien uw technische ruimte van strategisch belang is voor uw bedrijf, kies dan eerder voor 2 aparte installaties die elk 75% van uw noden dekken. Zo komt u in geval van onderhoud of panne nooit voor verassingen te staan.

Terug

Airconditioning & Warmtepompen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x