Airco Particulieren

Een goede airco zorgt voor frisheid in de zomer en warmte in de winter 

Alle laatste generaties van airconditioning laten toe om in de zomer de hitte in te tomen en in de winter stand te bieden tegen de gure dagen. Ze zijn de bron van uw comfort en zuiveren de lucht die u inademt.
Zij halen hun energie uit de gratis calorieën aanwezig in de buitenlucht.

In modus 'verwarming' zorgen deze toestellen voor een reële besparing op uw elektriciteitsfactuur tegenover een traditionele verwarming met gas, stookolie of elektriciteit.

Nog niet helemaal overtuigd! Draag dan uw steentje bij voor een beter milieu. Het is de hoogste tijd om de schadelijke stoffen die vrijkomen bij de verbranding van fossiele brandstoffen te beperken. We zijn trotse partner van Daikin.

Om uw woning of thuiskantoor te voorzien van een aircosysteem is er een uitgebreid gamma toestellen ter beschikking om ten allen tijde aan uw technische als budgettaire wensen te voldoen. Wij beschikken inmiddels over een ruime ervaring aan technische oplossingen. Dus uw persoonlijke keuze samen met onze technische kennis en de technische mogelijkheden, bepalen de ideale oplossing voor uw specifieke toepassing.

Welke soorten airco binnenunits zijn er beschikbaar?

1. Wandmodellen
Deze toestellen zijn ontworpen voor een montage hoog aan de wand.
Omwille van hun ruimtebesparende vormgeving en zeer laag geluidsniveau zijn ze de ideale oplossing voor uw slaapkamer, woonruimte, keuken,...


2. Vloermodellen
Deze toestellen worden op de vloer of op enkele centimeters van de grond tegen een muur gemonteerd. Deze toestellen zijn inzetbaar in haast elke ruimte en kunnen de plaats innemen van radiatoren.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x