Over Frost Koeltechniek

Frost Koeltechniek bvba is een erkend installatiebedrijf en actief sinds 1/05/1992 in de sectoren airconditioning en koel- en vriesinstallaties.

Enerzijds zijn het de mensen zelf die via een positieve mond-aan-mond-reklame ons bedrijf steeds weer bij anderen voorstellen. Anderzijds is Frost Koeltechniek een vertrouwenspartner geworden voor verschillende architecten, bouwondernemingen en binnenhuisarchitecten.

Bij ons kan u terecht voor nieuwe installaties, onderhoud en herstellingen. Nieuwe installaties worden steeds ter harte genomen door de zaakvoerder zelf. Hij staat in voor de persoonlijke uitvoering van A tot Z.
Prijsoffertes worden geheel vrijblijvend opgemaakt!

Dienst na verkoop, onderhoud en herstellingen worden met de meeste zorg en vakmanschap uitgevoerd door onze techniekers.Flexibiliteit wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Voor dringende interventies zijn wij steeds bereikbaar 24/24 en 7/7.

Onze troeven:

1. Prijs / kwaliteit

2. Vakmanschap

3. Flexibiliteit


Wij zijn in het bezit van:

  • Koeltechnisch certificaat : dit laat ons toe om koeltechnische handelingen uit te voeren op installaties welke gefluoreerde broeikasgassen of ozonafbrekende stoffen bevatten
  • Rescert certificaat : dit is een attest van bekwaamheid voor werkzaamheden gericht op het installeren van systemen die werken op hernieuwbare energie, zoals bijv. warmtepompen. Indien u een installatie laat uitvoeren door een Rescert-gecertificeerde technieker, dan kan de eindklant genieten van de beoogde premies.
Over Frost Koeltechniek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x