Over Frost Koeltechniek

Over Frost Koeltechniek

Frost Koeltechniek bvba is een erkend installatiebedrijf en is al actief sinds 1992. We zijn vooral actief in de ruime regio rondom Antwerpen met kantoren in Wommelgem. U bent hier altijd welkom per afspraak.
We werken voor zowel particulieren als professionals.

Frost Koeltechniek, uw vertrouwde partner voor topprestaties in airco, koeling, warmtepompen, ventilatie en wijnklimatisatie. Als trotse partner van Daikin bieden we hoogwaardige installatie, onderhoud en deskundig advies voor zowel particulieren als bedrijven en horeca.

Ons toegewijde team staat garant voor energiezuinige oplossingen die niet alleen uw comfort verbeteren maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Of het nu gaat om het creƫren van de ideale atmosfeer in uw woonruimte of het optimaliseren van klimaatbeheersing in zakelijke omgevingen, Frost Koeltechniek levert betrouwbare en duurzame resultaten.

Kies voor Frost Koeltechniek en ervaar het verschil in kwaliteit, efficiƫntie en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt advies. We zijn gevestigd in Wommelgem en bedienen de ruime regio rond Antwerpen.
Frost Koeltechniek gebouw

Buiten onze jarenlange expertise zijn we ook in het bezit van:

Koeltechnisch certificaat : dit laat ons toe om koeltechnische handelingen uit te voeren op installaties welke gefluoreerde broeikasgassen of ozonafbrekende stoffen bevatten
Rescert certificaat : dit is een attest van bekwaamheid voor werkzaamheden gericht op het installeren van systemen die werken op hernieuwbare energie, zoals bijv. warmtepompen.
Indien u een installatie laat uitvoeren door een Rescert-gecertificeerde technieker, dan kan de eindklant genieten van de beoogde premies.Geniet van de Frost Koeltechniek 24/7 service:

We snappen dat u als professionele onderneming niet zonder gekoelde waren kunt, daarom is er ten alle tijden permanentie beschikbaar bij Frost Koeltechnieken. We komen alle airco's, koelingsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen repareren. Handig als u daar dringend behoefte aan hebt. 

Een extra service die we hierbij bieden, de installatie hoeft niet door ons geplaatst te zijn geweest om ons te kunnen bellen. 

Heeft u dus dringend hulp nodig? Bel dan direct naar +32 475 73 43 53


We zijn ook op zoek naar extra medewerkers, bekijk onze vacature pagina hier>


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x