Klanten feedback

Mijn man zijn 1e reactie na de plaatsing was alleszins : amai die mannen hebben proper werk afgeleverd   hij was dus zeker heel content.  We hebben toch ook al enkele keren de airco in de slaapkamer kunnen gebruiken en heerlijk koel en zonder lawaai kunnen slapen.  Echt TOP!

Beneden hebben we de "warmte" al eens opgezet om de kilte weg te krijgen en dat lukt ook prima hoor.

Nog eens extra bedankt voor de snelle levering/plaatsing en we zullen jullie zeker aanbevelen.


format_quote
star
star
star
star
star

Beste, wij wensen jullie een welverdiend weekend toe na een super job met de installatie van de 5 airco’s .. alles tot in de puntjes in orde! Van begin tot eind, professioneel, vriendelijk, transparant, efficiënt, gestructureerd, net, Net, NET!! , bijna ongemerkt .. U I T Z O N D E R L I J K! we hebben jullie direct nog eens en met veel plezier en overtuiging bij de buren aanbevolen

Jeroen v I

format_quote

Mijn man zijn 1e reactie na de plaatsing was alleszins : amai die mannen hebben proper werk afgeleverd Emoji hij was dus zeker heel content. We hebben toch ook al enkele keren de airco in de slaapkamer kunnen gebruiken en heerlijk koel en zonder lawaai kunnen slapen. Echt TOP! Beneden hebben we de "warmte" al eens opgezet om de kilte weg te krijgen en dat lukt ook prima hoor. Nog eens extra bedankt voor de snelle levering/plaatsing en we zullen jullie zeker aanbevelen.

Monique

format_quote

Ik betaal de factuur asap – dank je wel in ieder geval voor een heel verzorgde installatie.

Sarah

format_quote

Bedankt voor het propere, mooie en vakkundige werk, Top ! En de airco werkt goed, Juist op tijd met deze temperaturen.

Hugo B

format_quote

2 Airco's laten plaatsen door Frost. Ik ben zeer tevreden van jullie installatie. Duidelijke en heldere communicatie. De plaatsing is zeer vlot verlopen en met de stofafzuiging op jullie boortoestellen was er quasi geen stof van het boren. Van alle offertes die ik had, kozen jullie niet voor de gemakkelijkste oplossing maar wel voor de beste oplossing met de nodige aandacht voor het netjes wegwerken van leidingen.

Joris L

format_quote
star
star
star
star
star

Top service. Wij zijn tevreden over de organisatie en installatie. Dingen die eruit sprongen tijdens dit project: - Vlotte communicatie en advies - Korte wachttermijn tot uitvoering, afspraak werd nageleefd - Propere en vlotte installatie (trap en looproutes werden beschermd met afdekkarton, stofvrije installatie) - Vriendelijke en correcte medewerkers - Tevreden over de Daikin airco’s, de Daikin app is handig in gebruik voor alle units Conclusie: aan te raden installatiebedrijf.

Jetsko I

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x