Crodeon

Over Crodeon

Betrouwbare temperatuurregistratie vanop afstand is van cruciaal belang voor bedrijven die afhankelijk zijn van nauwkeurige controle van hun koeltechnische systemen. Frost Koeltechniek heeft daarom gekozen voor Reporter®, een geavanceerde draadloze module voor temperatuurregistratie op afstand. Dit plug & play systeem biedt niet alleen een snelle en eenvoudige installatie, maar zorgt er ook voor dat u direct op de hoogte wordt gebracht via sms, e-mail of spraakoproep in geval van problemen.

Met Reporter® kunt u niet alleen de temperatuurmetingen eenvoudig downloaden en monitoren via uw pc, maar ook onderweg via uw smartphone. Of u nu op kantoor bent of onderweg, u kunt altijd met een gerust hart zijn dankzij de betrouwbare monitoring van temperatuur, stroomuitval en andere belangrijke parameters.Het systeem van Crodeon Technologies, dat al sinds 2015 bestaat, is van Belgische makelij en heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar optimale controle over hun koeltechnische processen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.crodeon.com, waar u alles kunt vinden over de voordelen en mogelijkheden van Reporter® voor uw bedrijf.Geniet van de Frost Koeltechniek 24/7 service:

We snappen dat u als professionele onderneming niet zonder gekoelde waren kunt, daarom is er ten alle tijden permanentie beschikbaar bij Frost Koeltechnieken. We komen alle airco's, koelingsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen repareren. Handig als u daar dringend behoefte aan hebt. 

Een extra service die we hierbij bieden, de installatie hoeft niet door ons geplaatst te zijn geweest om ons te kunnen bellen. 

Heeft u dus dringend hulp nodig? Bel dan direct naar +32 475 73 43 53


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x