Professionele Koeling

Optimaliseer bedrijfsprestaties met professionele koeling

We begrijpen dat koeling van cruciaal belang is voor diverse bedrijven, van horeca tot industrie. Ontdek onze geavanceerde professionele koelingssystemen die niet alleen de versheid van producten behouden, maar ook de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten verbeteren.

We zijn trotse partner van Daikin, maar werken ook met General, Tecumseh en Friga Bohn.
Voor temperatuurregistratie werken we samen met Crodeon, lees hier meer over hun product. 

Waarom een professionele koeling?

Professionele koeling is niet beperkt tot het bewaren van producten op een lage temperatuur. Het draagt ook bij aan voedselveiligheid, behoudt de kwaliteit van producten en zorgt voor een constante omgeving die essentieel is voor diverse bedrijfstakken.

Commerciele koeling Daikin

Commerciele koeling Daiking dak


Bij Frost Koeltechniek leveren, onderhouden en herstellen we alle koelinstallaties:

• Koel- en diepvrieskamers
• Koel- en diepvrieskasten en koffers
• Ijsblokjesmachines
• Gekoelde werkbanken
• Flessenkoelkasten
• Vitrinekasten
• Koeltogen
• Saladettes
• Wandkoelingen
• Opzetkoelingen
• ...Voordelen van onze professionele koelingssystemen:

  1. Aangepaste Temperatuurregeling: Onze commerciële koelingssystemen bieden nauwkeurige temperatuurregeling, zodat uw producten altijd onder de ideale omstandigheden worden bewaard.

  2. Energie-efficiëntie: Ontworpen met een focus op energiezuinigheid, verminderen onze koelingssystemen het energieverbruik en helpen ze uw operationele kosten te verlagen.

  3. Ruimteoptimalisatie: Maximaliseer uw opslagruimte met efficiënte koeloplossingen die zijn ontworpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

  4. Betrouwbaarheid: Onze koelingssystemen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en technologieën om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.


De service van Frost Koeltechniek:

  1. Advies en Ontwerp: Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste koeloplossing op basis van uw bedrijfsbehoeften en ruimtevereisten. Zit uw bedrijf in de ruime regio Antwerpen? Dan kunnen we ook even langs komen. 

  2. Installatie: Vertrouw op onze ervaren technici voor een professionele en efficiënte installatie van uw koelsysteem.

  3. Onderhoud en Reparatie: Regelmatig onderhoud verzekert optimale prestaties, en in geval van storingen staan onze technici klaar voor snelle reparaties.

Waarom kiezen voor ons?

Met een sterke toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid bieden wij op maat gemaakte commerciële koeloplossingen. Of u nu een restaurant, supermarkt of industrieel bedrijf bent, we staan voor u klaar om uw koeling op een professioneel niveau te tillen. Neem contact met ons op voor een consult op maat en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met geavanceerde koelingstechnologieën. 
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x